找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

ROLAND GARROS MUSEUM IN PARIS-竞赛四等奖(设计:Nicolas Maugery)

[复制链接]
直接设计 发表于 2013-11-29 20:03:40 | 显示全部楼层 |阅读模式
rg1.jpg
rg2.jpg
rg3.jpg
rg4.jpg
rg5.jpg
rg7.jpg


THE PROJECT AIMS AT REDISCOVERING THE 2 HISTORIC PAVILION WHILE CREATING A NEW PUBLIC SPACE AND A NEW MAIN FACADE FOR ROLAND GARROS MUSEUM. THE PROJECT ATTITUDE IS VERY HUMBLE AND THANKS TO A TOPOGRAPHIC GAME, THERE IS A GREAT INTERACTION BETWEEN NATURE, THE MUSEUM, THE PIAZZA AND THE TENNIS COURTS.ROJECT : MUSEUM, PUBLIC SPACE, RESTAURANT AND SHOPS.


TYPE : COMPETITION 4TH PRIZE
SITE : PARIS, FRANCE
SIZE : 4000M2
YEAR : 2012


回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

Powered by Discuz! X3.1© 2001-2013 Comsenz Inc.
褶子城市 FoldCity ( 京ICP备13045467号-2 ) 褶子城市② 填写您的邮件地址,订阅我们的精彩内容: 技术支持:迪恩网络科技有限公司
快速回复 返回顶部 返回列表