找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

瑞典隆德科学博物馆建筑竞赛方案(设计:COBE)

[复制链接]
褶子之城 发表于 2021-8-6 18:49:56 | 显示全部楼层 |阅读模式
20210806_183416_000.jpg


20210806_183416_001.jpg

20210806_183416_003.jpg

20210806_183416_004.jpg

20210806_183416_005.jpg

20210806_183416_006.jpg

20210806_183416_007.jpg

20210806_183416_008.jpg

20210806_183416_009.jpg

20210806_183416_010.jpg

20210806_183416_011.jpg

20210806_183416_012.jpg

20210806_183416_013.jpg

20210806_183416_014.jpg

20210806_183416_015.jpg

20210806_183416_016.jpg

20210806_183416_017.jpg

20210806_183416_018.jpg

20210806_183416_019.jpg

20210806_183416_020.jpg

20210806_183416_021.jpg

20210806_183416_022.jpg

20210806_183416_023.jpg

20210806_183416_024.jpg

20210806_183416_025.jpg

20210806_183416_026.jpg

20210806_183416_027.jpg

Year: First prize in competition 2019, completed 2024

Client: Science Village Scandinavia AB

Program: Museum for science

Size: 6,000 m²

The science center in Lund, Sweden, combines exhibition hall, gallery, workshops, museum shop, restaurant, offices and an auditorium. The main purpose of the Science Center is to promote general interest in natural science and research in an engaging and playful way and to showcase existing and future technologies supporting sustainable and climate-friendly solutions. The Science Center will be constructed in wood with a roof covered entirely in solar cells, which generate enough electricity to cover the museum’s needs. Organized around a green circular science park, the Science Center both explores and showcases the interconnected dependencies between inside and outside – between building and nature.

via:cobe



欢迎关注褶子城市微信公众号

回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

Powered by Discuz! X3.1© 2001-2013 Comsenz Inc.
褶子城市 FoldCity 褶子城市② 填写您的邮件地址,订阅我们的精彩内容: 技术支持:迪恩网络科技有限公司
快速回复 返回顶部 返回列表