找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

隆德新科学博物馆建筑竞赛方案(设计:cobe)

[复制链接]
褶子之城 发表于 2019-9-4 17:25:35 | 显示全部楼层 |阅读模式
COBE-.-New-Science-Museum-.-Lund-afasia-1.jpg


COBE-.-New-Science-Museum-.-Lund-afasia-2.jpg

COBE-.-New-Science-Museum-.-Lund-afasia-4.jpg

COBE-.-New-Science-Museum-.-Lund-afasia-5.jpg
COBE-.-New-Science-Museum-.-Lund-afasia-9.jpg

COBE-.-New-Science-Museum-.-Lund-afasia-7.jpg

COBE-.-New-Science-Museum-.-Lund-afasia-8.jpg

COBE-.-New-Science-Museum-.-Lund-afasia-10.jpg

COBE-.-New-Science-Museum-.-Lund-afasia-11.jpg

COBE-.-New-Science-Museum-.-Lund-afasia-12.jpg

COBE-.-New-Science-Museum-.-Lund-afasia-13.jpg


COBE wins competition for a New Science Museum in Lund.



The museum is a two-story building and will contain exhibition halls, a gallery, workshops, a museum shop, a restaurant, offices and an auditorium. The science center is to promote general interest in natural science and research in an engaging and playful way. Sustainability and climate-friendly solutions have been integral concerns throughout the process, both in design and construction and in the choice of materials. The museum will be constructed in wood and the roof is covered entirely in solar cells, which generate enough electricity to cover the museum’s needs. Overall, the Science Center is a highly climate-friendly building and a potential icon of sustainability and durability.

via:cobe


欢迎关注褶子城市微信公众号

回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

Powered by Discuz! X3.1© 2001-2013 Comsenz Inc.
褶子城市 FoldCity ( 京ICP备13045467号-2 ) 褶子城市② 填写您的邮件地址,订阅我们的精彩内容: 技术支持:迪恩网络科技有限公司
快速回复 返回顶部 返回列表