褶子之城 发表于 2021-8-6 18:49:56

瑞典隆德科学博物馆建筑竞赛方案(设计:COBE)























































Year: First prize in competition 2019, completed 2024

Client: Science Village Scandinavia AB

Program: Museum for science

Size: 6,000 m²

The science center in Lund, Sweden, combines exhibition hall, gallery, workshops, museum shop, restaurant, offices and an auditorium. The main purpose of the Science Center is to promote general interest in natural science and research in an engaging and playful way and to showcase existing and future technologies supporting sustainable and climate-friendly solutions. The Science Center will be constructed in wood with a roof covered entirely in solar cells, which generate enough electricity to cover the museum’s needs. Organized around a green circular science park, the Science Center both explores and showcases the interconnected dependencies between inside and outside – between building and nature.

via:cobe


http://www.foldcity.com/data/attachment/attachment20160907later/forum/201701/09/145103ik1ao5kl9pufaplf.jpg
欢迎关注褶子城市微信公众号
页: [1]
查看完整版本: 瑞典隆德科学博物馆建筑竞赛方案(设计:COBE)