褶子之城 发表于 2021-7-27 16:44:09

MA 住宅(设计:Cadaval & Solà-Morales)

































The project for the MA house responds to the search of a bright, wide and comfortable space built through a material that, at first, is hard and uncomfortable: the stone. With the presence of two major mountains on both sides of the plot, and two neighbors in the opposite direction, the house is a basic volumetric exercise: open the views and the main spaces to the mountains, and neglect the openings to the sides; and the definition of a central and open patio, a crack that defines the access of the house. However, this house doesn't behave as a standard patio-house: typically, those are built through a central space around which all the relations and circulations take place; the MA house, meanwhile, develops all the circulations at its outer perimeter.
via:archdaily


http://www.foldcity.com/data/attachment/attachment20160907later/forum/201701/09/145103ik1ao5kl9pufaplf.jpg
欢迎关注褶子城市微信公众号
页: [1]
查看完整版本: MA 住宅(设计:Cadaval & Solà-Morales)